Uutiset

Kesätyöhaku on auki

Oulun juhlaviikkojen kesän 2022 tapahtumatiimin kokoaminen alkaa. Tarvitsemme monipuolisen joukon tekemään Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalia, Ilmakitaransoiton MM-kisoja, Oulun juhlaviikkojen muita tapahtumia ja viestimään yhteisesti koko Oulun juhlaviikkojen verkoston tapahtumista.

Etsimme siis erilaisia ihmisiä erilaisilla taidoilla ja eri mittaisiin pesteihin. Alla tehtävänimikkeitä ja toiveitamme hakijoiden erityisosaamisesta, mutta valinnoissa pyrimme saamaan mukaan toistensa taitoja täydentävän monipuolisen joukon. Työskentelemme tiiminä, eli kesän aikana kaikenlaisia työtehtäviä voi tulla eteen ja kaikkia autetaan oman varsinaisen tehtävänkuvan lisäksi. Tässä on myös loistava mahdollisuus oppia uutta.

Tuotantoassistentti, viestintä

Haemme viestintään keskittyvää tuotantoassistenttia ajalle 1.6.–31.8.2022. Tehtäviin kuuluu Oulun juhlaviikkojen somekanavien päivittämistä ennen tapahtumia ja niiden aikana sekä viestintä- ja markkinointimateriaalien sisällöntuotantoa sähköisiin kanaviin ja printtiin. Viestintäassistentti koordinoi sometiimiä, eli toimii heidän lähiesihenkilönään.

Työ sisältää elokuussa myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tukena koordinointityössä on Oulun juhlaviikkojen toiminnanjohtaja.

Arvostamme:

 • oma-aloitteisuutta, joustavuutta, paineensietokykyä ja huolellisuutta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta tarttua tilanteisiin
 • kokonaisuuden hallintaa ja vastuullista työskentelyä
 • erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista
 • kokemusta ja ideoita erilaisten somekanavien sisällöntuotannosta
 • markkinointikokemus plussaa

Työssä tarvitsee tiimihenkeä sekä joustavaa ja oppimishaluista asennetta. Työ sisältää paljon kirjoittamista, joten sujuva ja oikeakielinen tekstin tuotanto on tärkeä taito. Tehtävästä saa hyvää kokemusta tiimin vetämisestä ja viestintäkokonaisuuksien suunnittelusta. Kiinnostus kulttuurialaan tekee työstä mukavampaa.

Jos valittava henkilö on oikeutettu Oulun kaupungin kesätyöharjoitteluun, ensimmäinen kuukausi järjestetään sitä kautta: https://www.businessoulu.com/fi/tyollisyyspalvelut/kesatyo.html. Loppuajasta maksetaan palkkaa 1283 e / kk ja työaika on 37,5 tuntia /viikko. (Huom. Oulun kaupungin kesätyöharjoittelupaikkaa on haettava 13.3.2022 mennessä.)

Kaksi (2) tuotantoassistenttia, tapahtumatuotannot sekä tapahtumatuotannot ja viestintä

Haemme kahta tuotantoassistenttia ajalle 1.6.–31.8.2022. Toisen työtehtävät keskittyvät enemmän tapahtumatuotantoon, toisen tehtäviin sisältyy enemmän myös viestintää. Työnkuvat muodostuvat tarkemmin valittavien henkilöiden osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Tuotantoassistenttien työtehtävät koostuvat tapahtumatuotannon ja -viestinnän tehtävistä. Työskentely tapahtuu Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalilla, Ilmakitaransoiton MM-kisojen tuotannossa sekä Oulun juhlaviikkojen muiden ohjelmistojen tuotannoissa.

Tehtävissä tarvitaan:

 • oma-aloitteisuutta, joustavuutta, paineensietokykyä ja huolellisuutta
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta tarttua tilanteisiin
 • kokonaisuuden hallintaa ja vastuullista työskentelyä
 • hyvää tai erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
 • tietoteknisiä taitoja (excel, word, kuvallisista taidoista plussaa)
  ajokorttia
 • musiikkialan/tapahtuma-alan substanssiosaaminen ja kokemus katsotaan eduksi

Työtä tehdään Oulun juhlaviikkojen toimistolla Oulun keskustassa Kulttuuritalo Valveella sekä tapahtumapaikoilla Oulun seudulla. Harjoittelu sisältää ilta- ja viikonlopputöitä erityisesti elokuussa.

Jos valittava henkilö on oikeutettu Oulun kaupungin kesätyöharjoitteluun, ensimmäinen kuukausi järjestetään sitä kautta: https://www.businessoulu.com/fi/tyollisyyspalvelut/kesatyo.html. Loppuajasta maksetaan palkkaa 1283 e / kk ja työaika on 37,5 tuntia /viikko. (Huom. Oulun kaupungin kesätyöharjoittelupaikkaa on haettava 13.3.2022 mennessä.

Valokuvaaja/kuvaustiimin vetäjä

Palkkaamme elokuun ajaksi valokuvaajan, jonka tehtävänä on Oulun juhlaviikkojen tapahtumavalokuvaamisen lisäksi vetää kuvaustiimiä. Tiimissä työskentelee hänen lisäkseen 2–4 kuvaajaharjoittelijaa.

Tiimin vetäjän tehtävänä on hoitaa aikataulutus kuvauskeikoille, auttaa ja ohjeistaa harjoittelijoita kaikessa kuvaamiseen ja keikkoihin liittyvässä, huolehtia kuvien arkistoinnista ja varmistaa niiden julkaisu Oulun juhlaviikkojen somekanavissa yhteistyössä viestintätiimin kanssa. Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Tehtävä edellyttää kykyä suunnitella kokonaisuus oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Arvostamme valo- ja videokuvauksen ammattilaisuuden lisäksi erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja ohjaavaa otetta harjoittelijoiden kanssa.

Voimme maksaa tehtävästä kuukausipalkan tai hankkia työpanoksen ostopalveluna yrittäjältä. Laita palkkatoive/hintatarjous hakemuksesi mukaan. Aikaisempien vuosien kuvamateriaaleihin voi tutustua nettisivuilla ja Oulun juhlaviikkojen somekanavissa.

Kuukauden Oulun kaupungin kesätyöharjoittelut

Lisäksi haemme Oulun kaupungin opiskelijoille suunnatun kesätyöharjoittelun kautta 8–12 henkilöä kuukauden mittaisiin kesäpesteihin:

 • Markkinointiavustaja ja sometoimittaja 4 kpl, markkinointimateriaalien (julisteiden ja esitteiden) jakamista työparina ympäri kaupunkia pyöräillen ja mahdollisesti autolla, Oulun juhlaviikkojen somekanavien ja verkoston festivaalien kanavien sisällöntuotannossa ja päivittämisessä avustamista muut festivaalimarkkinoinnin avustavat tehtävät (aika n. 18.7.-18.8., 1–31.7. ja 1.–30.8.)
 • tuotantoassistentti 2 kpl, Oulunsalo Soin, Ilmakitaransoiton MM-kisojen ja Oulun juhlaviikkojen tapahtumien avustavia tehtäviä (n. 15.7.–15.8. ja 1.-31.8.)
 • valokuvaajaharjoittelijoita 2–4 kpl tapahtumakuvaamiseen 1.-31.8.

Kesätyöharjoittelu kestää kuukauden, työaika on 30 tuntia viikossa ja bruttopalkka 1 100 euroa.

Haku vuoden 2022 kesätyöharjoitteluun on 7.2.-13.3.2022. Huom. Näihin paikkoihin pitää hakea Oulun kaupungin järjestelmän kautta! Lisäksi voit lähettää hakemuksen MYÖS suoraan Oulun juhlaviikoille, se helpottaa meitä löytämään juuri meidän paikoistamme kiinnostuneet suuresta joukosta.

Voit hakea Oulun kaupungin kesätyöharjoittelupaikkaa, kun:

 • olet opiskelija, mutta et valmistu kevään aikana (poikkeuksena keväällä 2022 lukion päättävät)
 • kotikuntasi on Oulu
 • olet täyttänyt 18 vuotta 30.4.2022 mennessä
 • et ole aiemmin ollut kesätyöharjoittelussa Oulun kaupungilla.

Lisätiedot ja hakemukset: https://www.businessoulu.com/fi/tyollisyyspalvelut/kesatyo.html

Kiinnostuitko? Hakuohjeet kaikkiin Oulun juhlaviikkojen kesätyöpaikkoihin:

 • lähetä hakemuksesi ja halutessasi CV ja/tai portfolio sähköpostilla mieluiten yhtenä liitetiedostona viimeistään 9.3.2022 osoitteeseen pia@nulloulunjuhlaviikot.fi. Ilmakitaransoiton MM-kisojen tuottaja voidaan valita sopivan henkilön löytyessä jo aiemmin.
 • kerro hakemuksessasi mitä paikkaa ensisijaisesti haet, voit hakea samalla hakemuksella toissijaisesti muitakin paikkoja
 • nettisivuiltamme ja somekanaviltamme löydät kattavasti uutisia ja kuvamateriaalia aiempien vuosien tapahtumista. Kysymyksiin töistä vastaa Pia Alatorvinen, p. 044 7232 676, pia@nulloulunjuhlaviikot.fi.
 • Jos olet oikeutettu Oulun kaupungin kesätyöharjoittelupaikkaan, lähetä hakemus sekä Oulun juhlaviikoille että ilmoittaudu kesätyönhakijaksi MYÖS kaupungin järjestelmän kautta 13.3. mennessä: https://www.businessoulu.com/fi/tyollisyyspalvelut/kesatyo.html