Koulutukset

Koulutuksiemme tavoitteena on kehittää kulttuuritapahtumatekijöiden ammattitaitoa, luoda yhteistyötä ja saada ideat virtaamaan. Koulutuksia on ollut muun muassa some-markkinoinnista, mobiilivideon teosta, rahoituksesta ja live-striimauksesta. Alan ammattilaiset toteuttavat koulutukset livenä tai verkossa.

26.5. klo 13-16 järjestämme Opi lobbaamaan -webinaarin. Webinaarissa opit miten voit kulttuurialan toimijana vaikuttaa päättäjiin.

Sinua kouluttamassa ovat Kulttuuri -ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen ja Oulun teatterin toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen. Meriläisen lobbauskoulu antaa käytännöllisiä neuvoja oman asian edistämiseen sekä kuntapolitiikassa että valtakunnanpolitiikassa. Moilasen Vaikuttaja, minäkö? -koulutuksessa kuulet käytännön kokemuksia vaikuttajaviestinnän aloittamisesta.

Iltapäivän lopuksi sinulla on mahdollisuus harjoitella lobbaamista pienessä ryhmässä.

Ilmoittaudu 24.5. mennessä: https://link.webropol.com/s/opilobbaamaan

Aikataulu
13.00 Alkusanat ja hankkeen lyhyet terveiset
13.10 Rosa Meriläinen, Kulta ry: Lobbauskoulu
14.15 kahvitauko
14.30 Anu-Maarit Moilanen, Oulun teatteri: Vaikuttaja, minäkö?
15.30 Käytännön harjoituksia
16.00 webinaari päättyy
Ilmoittautuneille lähetetään webinaarin jälkeen linkki tallenteeseen.
Lisätiedot: Liisa Ronkainen, liisa@nulloulunjuhlaviikot.fi
Pohjoinen kulttuurivirta -hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen
maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin

 

Koulutukset kuuluvat Elämysten tapahtumamaakunta -hankkeen ja Pohjoinen kulttuurivirta -hankkeen kulttuuritoimijoille tarjoamiin palveluihin syksyyn 2022 asti.

Katso täältä Kestävä kehitys ja vastuullisuus tapahtumissa -webinaari ( Mikko Kurenlahti, Helsingin yliopisto: Merkityksellinen elämä ympäristökriisin aikakaudella, Anna Pakkala, Compensate-säätiö: Kohti hiilinegatiivista arkea ja Katri Kilpiä, Ilosaarirock: Ei tehdä tästä liian vaikeaa – käytännön esimerkkejä vastuullisuudesta suurtapahtumassa)

Katso täältä Millainen on vastuullinen tapahtuma vuonna 2026 -työpajasta vastuullisuusasioihin paneutunut ja Flow-festivaalinkin tuotantopäällikkönä meritoitunut, nykyinen Kangasalan kaupungin tapahtumakoordinaattori, Isabella Rossin puheenvuoro

 

Liity postituslistallemme – saat tietoa tulevista koulutuksista
Lähetä viesti nimesi ja organisaatiosi kera liisa@nulloulunjuhlaviikot.fi