Uutiset

Anssi Vieruaho aloitti työt Oulun kulttuuritapahtumayhdistyksessä

Aloitin lokakuussa näkyväksi tekijän työt Oulun kulttuuritapahtumayhdistyksessä. Työssäni tulen toimimaan yhdistyksen sekä yhteistyökumppaneiden visuaalisen viestinnän parissa. 

Työni puitteissa tuotan myös Pohjoinen kulttuurivirta -hankkeen lähetyksiä ja sisältöjä. Taustaa minulta löytyy useiden oululaisten kulttuuriyhdistysten hallituksista, mainostoimistopöhinöistä, sarjakuvataiteesta, sekä puuhastelusta oululaisen underground-kulttuurin parista. Opiskelujeni yhteydessä suoritin harjoitteluni Kulttuuritalo Valveen graafisena suunnittelijana, ja kaikkien näiden vuosien jälkeen oli mahtavaa päästä takaisin työskentelemään itselleni rakkaaseen taloon.

 
 
Anssi Vieruaho 
Näkyväksi tekijä 
anssi@nulloulunjuhlaviikot.fi 
p. 0449783932