Uutiset

Hae hankekoordinaattoriksi kulttuuritapahtumien saavutettavuushankkeeseen

HANKEKOORDINAATTORI: Saavuta – Yleisöt yhdenvertaisesti mukaan kulttuuritapahtumiin

Tule avaamaan ovia ja madaltamaan kynnyksiä kulttuuritapahtumiin Saavuta-hankkeeseen. Rekrytoimme hankekoordinaattorin toteuttamaan ESR-rahoitteista kulttuuritapahtumien saavutettavuushanketta 1.9.2024–31.7.2027.

Hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluu hankkeen toimenpiteiden toteuttaminen mm. saavutettavuuskartoitusten ja muiden asiantuntijapalveluiden hankkiminen, hankkeeseen osallistuvien tapahtumien ja taiteilijoiden valintaprosessit, tapahtumajärjestäjien verkoston koordinointi, seminaari- ja webinaarijärjestäminen, viestinnän koordinointi. Tehtäviin kuuluu myös monipuolinen ja monikielinen viestintä erityisesti verkoston sisällä sekä hankkeen hallinto.

Koordinaattorin työparina hankkeessa toimii erityisesti verkostotyössä ja viestinnässä yhdistyksen toiminnanjohtaja. Lisäksi työyhteisöstä löytyy sparriavuksi monipuolisia tapahtuma-alan asiantuntijoita eli koko Oulun kulttuuritapahtumayhdistyksen tuottajatiimi.

Tehtävässä tarvitaan suunnitelmallisuutta, organisointitaitoja, kykyä toimia verkostossa erilaisten ihmisten ja erilaisten organisaatioiden kanssa, englannin kielen taitoa. Kokemus hankehallinnosta on iso etu, mutta sen voi myös oppia työssä, jos on riittävän tarkka sekä toiminta, luvut ja kuitit pysyvät hallussa ja ohjeiden mukaisina.

Työnantaja on Oulun kulttuuritapahtumayhdistys, joka koordinoi elokuisia Oulun juhlaviikkoja, järjestää omia festivaaleja, tarjoaa tuotantopalveluita muille kulttuuritoimijoille ja tekee koko kulttuuritapahtuma-alan kehittämistoimintaa. Yhdistys tuottaa yhden Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden 2026 suurimmista tapahtumista, Delta Life -spektaakkelin, Oulun juhlaviikkojen päätteeksi elokuussa 2026. Hankekoordinaattori pääsee osaksi laajaa, monitaiteista ja moniammatillista verkostoa.

Työyhteisömme on innostuva, kunnianhimoinen ja pyrimme aina kehittymään tekemisessämme. Omat ideat ovat sallittuja. Itsenäisen tekemisen tueksi kannatamme tiimiajattelua ja avointa asioiden jakamista ja kollegoiden auttamista. Hanketyö on vastuullista, uuden kehittämistä ja monipuolista tekemistä. Hankekoordinaattorin tehtävänä on varmistaa hankkeen kokonaisuuksien eteenpäinvieminen. Vaikka työ on vaativaa ja tekemistä on paljon, pidämme kiinni reiluista työpaikan säännöistä: työn määrä mitoitetaan työaikaan ja työhyvinvoinnille on kehitetty toimivat käytännöt.

Noin neljän hengen työyhteisömme toimisto on kulttuuritalo Valveella Oulun keskustassa. Suosimme työyhteisön säännöllisiä ja usein tapahtuvia kohtaamisia, mutta etätyötä voi tehdä tarpeen mukaan sovitusti. Noudatamme Taku ry:n palkkasuosituksia asiantuntijatason tehtäviin (vähintään 3108 e / kk) ja muita suosituksia työsuhteen ehdoille. Työsuhde on hankerahoituksen takia määräaikainen 1.9.2024–31.7.2027.

Hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus ESR-rahastosta sekä alueen kunnat (Ii , Oulu, Raahe, Kuusamo).

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 9.6.2024 sähköpostilla pia@nulloulunjuhlaviikot.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pia Alatorvinen 044 7232676.