Uutiset

Pohjoista kulttuurivirtaa Radio Kalevan taajuuksilla

Ensi viikolla toimintansa aloittavan Radio Kalevan taajuuksilla kuullaan myös Pohjoisen kulttuurivirran helmiä kirjallisuudesta ilmakitaraan. Pohjoisen kulttuurivirran ohjelmapaikka on maanantaisin kello 17-18.

Oulun kulttuuritapahtumayhdistyksen tuottamaa Pohjoinen kulttuurivirta -kanavaa tehdään yhdessä laajan kulttuuritoimijajoukon kanssa, joten ohjelmistosta löytyy mm. live-keskusteluja, sarjoja eri taiteenaloilta, taiteilijaesittelyjä, taidetta ja kulttuurihistoriaa videoina ja podcasteina.

Pohjoinen kulttuurivirta -kanavan tavoitteena on tuoda esille pohjoista kulttuuria sähköisen median keinoin. Kanava on osa yhdistyksen Delta Life – kaupunki syntyy suistoon -projektia, joka huipentuu Oulun Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoteen 2026. Sisällöt ovat maksuttomia ja niitä voi katsoa ja kuunnella nettisivustolla www.pohjoinenkulttuurivirta.fi.

Kanavapäällikkönä toimii Delta Lifen taiteellinen johtaja Jukka Takalo ja näkyväksi tekijänä Anssi Vieruaho.