Uutiset

Rekry: Etsimme näkyväksi tekijää

Pohjoisen kulttuuri, taide ja sen tekijät tarvitsevat näkyväksi tekijää. Matka kohti Euroopan kulttuuripääkaupunkivuotta 2026 on alkanut. Liikkuvan kuvan ja visuaalisen viestinnän osaaja, tule nostamaan Pohjois-Suomen kulttuurielämä maailman puheenaiheeksi!

Yhdistyksemme tekee näkyväksi elokuisten Oulun juhlaviikkojen tapahtumia ja ympäri vuoden  asiakkaidemme kulttuuritapahtumia sekä pohjoisen taiteilijoita ja kulttuurielämää Pohjoinen kulttuurivirta -kanavan kautta. Lyhyesti sanottuna kulttuurialan ilmiöiden ja tapahtumien dokumentointia sekä markkinointiviestintää. Tarvitsemme porukkaamme lisäosaamista erityisesti video- ja kuvapuolella.

Taidot:

  • osaat kuvata, äänittää ja editoida
  • sinulla on journalistista otetta
  • graafinen suunnittelukin onnistuu

Teemme töitä tiiminä, mutta pystyt tarvittaessa itsenäiseen työskentelyyn.

Työnkuvaan kuuluu myös muita tehtäviä Pohjoinen kulttuurivirta -hankkeessa, kuten alan koulutusten ja verkostotapaamisten järjestämistä, sisäistä viestintää ja viestintäkokeilujen suunnittelua ja toteutusta. Toiminnanjohtaja vastaa hankkeen hallinnosta, joten tässä sinulla on mahdollista oppia EU-rahoitteisen hankkeen toiminta.

Noin neljän hengen työyhteisömme toimisto on kulttuuritalo Valveella Oulun keskustassa. Etätyö on mahdollista, mutta useimmiten tapahtumat, kuvaukset ja näkyväksi tekemisen kohteet ovat Oulun alueella ja muualla Pohjois-Suomessa. Meillä omat ideat eivät ole kiellettyjä.

Palkka on 2946,40 e / kk. Työsuhteessa noudatetaan Taku ry:n suosituksia työsuhteen ehdoille. Työsuhde on hankerahoituksen takia määräaikainen 31.10.2022 saakka.

Työajasta 35 % on yhdistyksen tapahtumaviestintää ja 65 % Pohjoinen kulttuurivirta -hankkeen tehtäviä. Hanke kehittää kulttuuritapahtumien viestintää ja vahvistaa yhteistyötä kulttuurin ja matkailualan välillä sekä kehittää Pohjoinen kulttuurivirta -kanavaa, joka tekee Pohjoista kulttuuria tunnetuksi. Hanketta rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus Euroopan maaseuturahastosta sekä alueen kunnat (Haapavesi, Ii, Oulainen, Oulu, Raahe, Taivalkoski).

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 3.10.2021 sähköpostilla pia@nulloulunjuhlaviikot.fi. Tutustumme mielellämme työnäytteisiin.

Parhaan kuvan kokonaisuudesta saat tutustumalla linkkien takaa löytyvään materiaaliin ja somekanaviin. Jos sinulla on näihin perehtymisen jälkeen kysyttävää, yhteydenotot maanantaina 27.9. kello 12–18, Pia Alatorvinen 044 7232676.

Yhdistyksestä: www.oulunkulttuuritapahtumayhdistys.fi
Oulun juhlaviikot: www.oulunjuhlaviikot.fi
Pohjoinen kulttuurivirta -kanava: www.pohjoinenkulttuurivirta.fi
Kanavan esittelyvideo: https://youtu.be/gXy5rhE2rFM