Uutiset

Pohjoinen kulttuurivirta näyttää pohjoisen näkökulman

Pohjoinen kulttuurivirta jatkaa lähetyksiään 16.10. Kanavan tarkoituksena on nostaa esille kulttuuria ja puheenaiheita pohjoisesta näkökulmasta. Pohjoinen kulttuurivirta aloitti lähetyksensä elokuussa 2020 Oulun juhlaviikoilla.

Kanavalla keskustellaan perjantaina 16.10.2020 kello 19-20.30 tapahtumien roolista pienillä paikkakunnilla. Onko suuri tapahtuma ja pieni paikkakunta mahdoton yhtälö, miksi kulttuuri on parasta mainosta kunnalle, miten maaseutu voi olla tapahtumien ihmemaa?

Keskustelijoina ovat Marjukka Manninen, aiempi Haapaveden kaupunginjohtaja, nyt Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän johtaja, Valtteri Valo, Kaustisen kansanmusiikkifestivaalin toiminnanjohtaja ja Tero Palo, Haapavesi Folk ry:n hallituksen puheenjohtaja. Keskustelua johdattaa aiemmin Haapavesi Folkin ruorissa ollut Johannes Helama, nyt Proto – Pohjois-Suomen muotoilijat ry:n toiminnanjohtaja.

Keskustelun lomassa piipahdetaan Duo Emilia Lajunen & Suvi Oskalan -keikalla ja saadaan nauttia tanssiteatteri Tilleri Tallerin Jenny Luomajoentanssitaiteesta. Lähetys on katsottavissa Haapavesi Folkin Facebook-sivuilta ja osoitteessa www.pohjoisenkulttuurivirta.fi. Katsojat voivat osallistua kommentoiden ja kysyen suoraan lähetykseen somen kautta. Lähetys tallennetaan katsottavaksi jälkikäteen.

Lähetyksen tuottaa Oulun kulttuuritapahtumayhdistyksen Elämysten tapahtumamaakunta -hanke, joka saa rahoituksensa alueen kunnilta ja Euroopan maaseuturahastolta.

Kiinnostuitko kanavasta, onko sinulla ideoita jatkoon? Lisätietoja Pia Alatorvinen, pia@nulloulunjuhlaviikot.fi, p. 044 7232 676 tai Liisa Ronkainen, liisa@nulloulunjuhlaviikot.fi, p. 044 9783 932.